top of page
20210319_131728.jpg

ROOSTER YOGALESSEN

Yoga mee!

HATHA YOGA / EASY YOGA

Hatha yoga is een brede vorm van yoga, welke toegankelijk is voor iedereen. Focus op ontspanning, flexibiliteit en kracht met behulp van de juiste ademhalingstechniek.

NIEUW SEIZOEN SEPT - DEC 2022: De lessen zijn in de mooie ruimte van de Goudse Praktijk.

Dinsdag

10:00 tot 11:15 uur 

19:15 tot 20:30 uur (ook online) 

20:45 tot 22:00 uur

Woensdag (Waddinxveen)

09:15 tot 10:15 uur

10:30 tot 11:30 uur

Donderdag 

19:15 tot 20:30 uur (ook online) 

POWERYOGA

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. Power Yoga is afgeleid van Ashtanga Yoga. Op het ritme van de ademhaling volgen de houdingen zich achter elkaar op.Natuurlijk zijn er opties voor de houdingen zodat je kunt opbouwen naar de uiteindelijke eindhouding.


Donderdag

20:45 tot 22:00 uur

KINDERYOGA

Kinderen krijgen tegenwoordig heel veel prikkels binnen via school, tablet, tv en smartphone. Daarnaast moeten ze ook heel veel presteren. De verbinding met zichzelf en met elkaar verdwijnt hierdoor.

Door kinderyoga te beoefenen kunnen kinderen op een speelse manier met zichzelf en met yoga in contact komen. Door yoga-oefeningen, ademhalingsoefeningen, aanraking/massage, klank en spel creëren we ruimte om kinderen hun natuurlijke en spontane soepelheid, opgewektheid en energie terug te geven en verder te ontplooien. Ze leren zichzelf en hun lichaam te respecteren en beter te kennen.

Yoga geeft kinderen:

* rust en zelfvertrouwen 'je bent goed zoals je bent';

* zelfkennis;

* plezier, zowel samen als alleen;

* bewegen zonder competitie of prestatiedruk;

* ontspanning;

* concentratie

Maandagmiddag of Vrijdagmiddag.

Ben je geïnteresseerd stuur dan een bericht met de dag van voorkeur!

Neem voor meer informatie over mij of mijn lessen contact op.

ABONNEMENTSVORMEN

Kies jouw favoriet voor Hatha, Power/Vinyasa Yoga

***Nieuwe seizoen informatie 2023:***

- De lessen starten op dinsdag 10 januari en donderdag 12 januari 2023.

- 2 yoga lessen in een week ontvang je 50% korting bij 2e yogales.

€11,50,-/LES

Per periode

Dit abonnement is een halfjaar abonnement, voor periode januari tot en met juni 2023. Uitgerekend €253,- per periode. In overleg is betaling in 2 termijnen mogelijk. Ook is het mogelijk om tussentijds in te stromen.

€12,- /LES

Per maand

Dit abonnement is per maand. Je kunt ieder moment starten en als je een maand niet kan kun je stoppen voor de einde van de maand. Deze is uitgerekend €48,- per maand. Betaling kun je zelf overmaken of via betalingsverzoek.

€13,-

Losse les

Wil je een keer kijken of yoga wat voor je is of ben je tijdje in Gouda en wil je mee doen komen kun je kiezen voor losse les.

De lessen duren 75 minuten.

Het is een fijne kleinschalige studio die ruimte geeft voor persoonlijke aandacht en begeleiding. We nemen ook extra aandacht en tijd voor Savasana (eind ontspanning). 

Heb je nog vragen, neem contact met ons op.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Het les-jaar bestaat uit 2 periodes. De eerste periode start na de zomervakantie en loopt van september t/m december. De tweede periode start begin januari en duurt tot eind juni. In de zomermaanden juli en augustus worden er vaak zomerlessen gegeven waarvoor je je apart kunt inschrijven.

  • Betaling vindt plaats per maand of per periode voor aanvang van elke maand of elk nieuwe periode. Deze kan contant of per giro worden voldaan.

  • Deelname is voor minimaal een periode of een maand. De lessen hebben een doorlopend karakter, je kunt op elk moment instromen, mits er ruimte is in de groep. Je kunt een proefles volgen (graag wel aanmelden) en als je daarna besluit om door te gaan, schrijf je je in voor de doorlopende lessen (waarbij de proefles wordt verrekend). Je inschrijving geldt voor een vaste dag en tijdstip maar bij verhindering kun je meestal, in overleg, je les inhalen in een van de andere groepen.

  • Opzeggen moet gebeuren voor het  voor het einde van de maand, met in achtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Je kan mondeling of per email opzeggen.

  • Als je tijdens een periode besluit te stoppen of (langdurig) op vakantie gaat, ontvang je geen geld terug. Bij te late opzegging wordt 1 maand in rekening gebracht.

  • Gemiste lessen kunnen binnen de duur van een periode of maand worden ingehaald in andere lesgroepen. Je kunt inhalen als er plek is. Het kunnen volgen van een inhaal-les is een service en niet een automatisch recht. Gemiste lessen worden niet verrekend met het lesgeld en kunnen niet achter een periode worden aangeplakt.

  • Tijdens schoolvakanties wordt er geen les gegeven en wordt geen lesgeld berekend. Wanneer lessen niet kunnen doorgaan door mijn afwezigheid worden deze lessen bij de nieuwe periode in mindering gebracht.

  • Deelname aan de Yogalessen vindt plaats op eigen risico. Raadpleeg indien nodig vooraf je arts/therapeut.

bottom of page