top of page

za 15 apr

|

Gouda

ContaKids lessen

ContaKids staat voor 100% in contact zijn met je kind! Voor ouders samen met jonge kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

TIJD EN LOCATIE

15 apr 2023, 11:00 – 12:00

Gouda, Elizabeth Wolffstraat 1, 2806 PJ Gouda, Nederland

HET EVENEMENT

Ben jij een ouder of grootouder met een kind of kleinkind tussen de 2 en de 5 jaar en heb je zin om samen een vitale ContaKids workshop te beleven? Dan is dit je kans.

Wat houden deze lessen in:

We gaan lekker rennen, rollen, dansen, balanceren op jou, acrobatische toeren uitvoeren met je zoon of dochter en vooral samen plezier maken op de zaterdagochtend. 

Tijdens deze lessen zijn de rollen van ouder en kind gelijkwaardig. De kinderen mogen doen wat ze willen en het gaat niet om prestatie. Gaat jou kind zijn/haar eigen gang tijdens de workshop, dan laten we het kind even en kijken we wanneer hij/zij weer mee wilt doen. 

Een goed begin van het weekend om gezellig met je kind aan deel te nemen.

Kosten:

Heb je al gedanst bij mij, dan is de eerste les gratis.

De prijs voor 1 ouder met 1 kind €15,00  voor 7 lessen €100,- Voor 1 ouder met 2 kinderen €20,00 en voor 2 ouders met 2 kinderen €25,00. Voor alle overige combinaties is de prijs in overleg met Linda. Het is fijn als je even laat weten of je komt, aanmelden kan via de website www.kinderdans.com

Deel dit evenement

bottom of page